| Camera Necesitatii | |
|
+3Ron Weasley Ginny Weasley Harry Potter 7 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Fred Weasley Jucator de Vajhat
Numarul mesajelor : 160 Localizare : Hogwarts Joburi/Distractii : Farsele Stare de spirit : OK Data de inscriere : 17/02/2009
| Subiect: Re: Camera Necesitatii Dum Mar 01, 2009 9:54 am | |
| -Multumesc Ginny e un inceput bun....zise baiatul | |
|
| |
Harry Potter Jucator de Vajhat
Numarul mesajelor : 234 Localizare : acasa,pe scaun... Data de inscriere : 11/02/2009
| Subiect: Re: Camera Necesitatii Dum Mar 01, 2009 10:03 am | |
| -bRAVO,fRED!cRED CA IN CURIND O SA REUSESTI SA CREEZI UN pATRONUS EXCELENT...dECIMgEORGE...tREBUIE SA INCHIZI OCHII,TE GINDESTI LA CEL MAI FRUMOAS MOMENT DIN VIATA TA,RIDICI BAGHETA SI STRIGI:EXPECTO PATRONUM!OK? | |
|
| |
Ginny Weasley Administrator
Numarul mesajelor : 204 Localizare : Nicaieri, dar peste tot :> Data de inscriere : 05/02/2009
| Subiect: Re: Camera Necesitatii Dum Mar 01, 2009 10:07 am | |
| Ginny inchise ochii si se retrase cativa pasi mai in spate dupa care striga -EXPERTO PATRONUM! Lumina iesi din bagheta fetei, luand forma unui cal. Ginny privea entuziasmata nevenindu-i sa creada | |
|
| |
Numarul mesajelor : 160 Localizare : Hogwarts Joburi/Distractii : Farsele Stare de spirit : OK Data de inscriere : 17/02/2009
| Subiect: Re: Camera Necesitatii Dum Mar 01, 2009 10:19 am | |
| -Wow Ginny ai reusit Bravooo mult mai bine decat mine......Fred apauda entuziasmat | |
|
| |
Numarul mesajelor : 234 Localizare : acasa,pe scaun... Data de inscriere : 11/02/2009
| Subiect: Re: Camera Necesitatii Dum Mar 01, 2009 11:59 am | |
| -Ginny,daca sa spun drept,nici nu ma asteptam sa vi se primesaca Patronusul intr-o zi...Dar,totusi,felictari!A iesit un Patronus superb pt. prima oara!Data viitoare se va primi si mai bine. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 204 Localizare : Nicaieri, dar peste tot :> Data de inscriere : 05/02/2009
| Subiect: Re: Camera Necesitatii Dum Mar 01, 2009 1:40 pm | |
| -Nici eu nu ma asteptam la asa ceva..."totusi....prea..." | |
|
| |
| Subiect: Re: Camera Necesitatii Dum Mar 01, 2009 1:41 pm | |
| -Multumim Hrry tu ne-ai invatat.......zise Fred facandu-i cu ochiul lui Harry | |
|
| |
| Subiect: Re: Camera Necesitatii Lun Mar 02, 2009 12:40 am | |
| Harry zimbi si se duse la ceilalti elevi. | |
|
| |
hermione_granger Moderator
Numarul mesajelor : 116 Varsta : 29 Localizare : nu stiu`...nu imi mai amintesc...:| Data de inscriere : 05/02/2009
| Subiect: Re: Camera Necesitatii Lun Mar 02, 2009 7:01 am | |
| Hermione se duse intr.un colt al camerei.Incerca sa isi pozitioneze gandurile catre ceva momente fericite... "Cele 20 depuncte castigate de ea pentru Cercetasi la ora de Tansfigurare...Krum se purtase groaznic,o parasise...nota de la "Istoria magiei"....Sentimentele pentru Ron......Sarutul lui Ron...faptul ca Ron era sub influenta unei potiuni de dragoste deci nu erau sentimetele adevarate....",intre toate gandurile ei intrau aminctiri neplacute ce o presau mult. Intr.un final se concentra asupra cel;ui mai importat si mai frumos sentiment din acea clipa,si rosti:EXPECTO PATRONUM! | |
|
| |
Cho Chang Administrator
Numarul mesajelor : 127 Localizare : peste tot Joburi/Distractii : mai toate Stare de spirit : ok Data de inscriere : 06/02/2009
| |
| |
| Subiect: Re: Camera Necesitatii Lun Mar 02, 2009 1:00 pm | |
| -Bravo Hermione si tu Cho ati resusit....zise baiatul entuziasmat | |
|
| |
hermione_granger Moderator
Numarul mesajelor : 116 Varsta : 29 Localizare : nu stiu`...nu imi mai amintesc...:| Data de inscriere : 05/02/2009
| Subiect: Re: Camera Necesitatii Mar Mar 03, 2009 5:42 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Camera Necesitatii Mier Mar 04, 2009 3:09 am | |
| -Da Hermione foarte bine....tine-o tot asa | |
|
| |
| Subiect: Re: Camera Necesitatii Mier Mar 04, 2009 3:10 am | |
| Ginny se aseza jos,urmarindu-i pe ceilalti | |
|
| |
| Subiect: Re: Camera Necesitatii Mier Mar 04, 2009 4:52 am | |
| -Bravo,bravo!Ma bucur mult ca ati reusit!Sper ca pe zi ce trece,Patronusul vostru sa fie ci mai bun!In acest mod,o sa scapati de dementori in 2 minute. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Camera Necesitatii | |
| |
|
| |
| Camera Necesitatii | |
|