| Camera Bufnitelor:Hp: | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Fred Weasley Jucator de Vajhat
Numarul mesajelor : 160 Localizare : Hogwarts Joburi/Distractii : Farsele Stare de spirit : OK Data de inscriere : 17/02/2009
| Subiect: Camera Bufnitelor:Hp: Mar Feb 17, 2009 6:54 am | |
| Fred tocmai vroia sa trimita o scrisoare cand dintr-odata se deschise usa camerei | |
|
| |
Harry Potter Jucator de Vajhat
Numarul mesajelor : 234 Localizare : acasa,pe scaun... Data de inscriere : 11/02/2009
| Subiect: Re: Camera Bufnitelor:Hp: Mar Feb 17, 2009 6:59 am | |
| Deodata,Harry intra si el in camera bufnitelor: -Hei,Fred,cui ii trimiti scrisoare?Eu ii trimit lui Sirius. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 160 Localizare : Hogwarts Joburi/Distractii : Farsele Stare de spirit : OK Data de inscriere : 17/02/2009
| Subiect: Re: Camera Bufnitelor:Hp: Mar Feb 17, 2009 7:04 am | |
| -Hei buna Harry ma bucur ca te vad ca si asa m-am saturat sa vorbesc cu bufnitele....zise Fred razand -Ii trimit o scrisoare lui Percy ca mi-a spus sa-l tin la curent cu ce se mai intampla in scoala. -Ce mai face Sirius?....sper ca nu mai are probleme? Pentru ca nu se cuvine sa stai departe de el iti e ca un tata chiar daca iti este nash .... zise Fred cu blandete si observa ca lui Harry i se prelinse o lacrima pe obraz si se oprii schimband subiectul. -Ce mai face fratele meu Ron? zise el vesel | |
|
| |
Numarul mesajelor : 234 Localizare : acasa,pe scaun... Data de inscriere : 11/02/2009
| Subiect: Re: Camera Bufnitelor:Hp: Mar Feb 17, 2009 7:08 am | |
| -Pai,eu si Hemrione am presupus ca este indragostit sau ca a baut o potiune de dragoste,pentru ca se poarta cam ciudat si nu prea e de gasit!nu sintem siguri ca e vorba despre asta,dar... | |
|
| |
| Subiect: Re: Camera Bufnitelor:Hp: Mar Feb 17, 2009 7:13 am | |
| Auzind asta Fred spuse repede dar incet aproape in soapta -Harry eu cred ca Ron s-a indragostit de Hermione pentru ca i-am vazut sarutandu-se pe coridor si era-i si tu de fata si toata scoala. -Nu cred ca e niciun ser sau potiune cred ca in sfarsit Ron si-a dat seama cat de importanta e Hermione pentru el , si era si timpul dupa atatia ani de prietenie certuri si momente frumoase petrecute alaturi de tine Harry ......zise el uitandu-se fix la Harry pentru a astepta un raspuns sau sa spuna ceva Harry | |
|
| |
| Subiect: Re: Camera Bufnitelor:Hp: Mar Feb 17, 2009 7:15 am | |
| -Tot ce e posibil,dar pinca cind nu vom fi siguri,nu vom putea spune nimic.Asta e doar o presupunere... | |
|
| |
| Subiect: Re: Camera Bufnitelor:Hp: Mar Feb 17, 2009 7:18 am | |
| -Voi avea incredere in tine si in fratele meu si nu in ce am vazut pe coridor. -Poate sa fie o simpla intamplare zise Fred | |
|
| |
Ginny Weasley Administrator
Numarul mesajelor : 204 Localizare : Nicaieri, dar peste tot :> Data de inscriere : 05/02/2009
| Subiect: Re: Camera Bufnitelor:Hp: Joi Feb 19, 2009 12:25 am | |
| Ginny se indrepta spre marea sala, cand ii auzi pe cei doi -Buna George, Harry!S-a intamplat ceva? | |
|
| |
| Subiect: Re: Camera Bufnitelor:Hp: Sam Mar 14, 2009 3:56 pm | |
| Fred intra in camera bufnitelor indreptandu-se catre o bufnita alba ca zapada cu un penaj frumos.Dar apoi se razgandi si scoase din buzunar o scrisoare si se puse sa o retuseze apoi i-o dadu bufnitei si el se uita pe geam cum bufnita pleca apoi se uita in jurul castelului si ramase atent la privelistea de afara.
Ultima editare efectuata de catre Fred Weasley in Dum Mar 15, 2009 10:47 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Numarul mesajelor : 204 Localizare : Nicaieri, dar peste tot :> Data de inscriere : 05/02/2009
| Subiect: Re: Camera Bufnitelor:Hp: Dum Mar 15, 2009 12:28 am | |
| -George..ããã Fred? "inva va incurc?" s-a intamplat ceva? | |
|
| |
| Subiect: Re: Camera Bufnitelor:Hp: Dum Mar 15, 2009 10:51 am | |
| - Nu nu nimc doar am venit sa trimit o scrisoare acasa si am ramas fascinat de peisajul de afara ....astazi straluceste foarte tare lacul. -Dar tu ce faci? Cui ai venit sa-i trimiti scrisoare? | |
|
| |
| Subiect: Re: Camera Bufnitelor:Hp: Dum Mar 15, 2009 10:52 am | |
| -De fapt eu...eram doar prin trecere.Dar tu? | |
|
| |
| Subiect: Re: Camera Bufnitelor:Hp: Dum Mar 15, 2009 11:12 am | |
| -Pai eu am venit sa trimit o scrsioare dupa cum ti-am spus dar......il caut si pe George pentru ca nu stiu unde e si cred ca i s-a intamplat ceva ............zise baiatul ingrijorat | |
|
| |
| Subiect: Re: Camera Bufnitelor:Hp: Dum Mar 15, 2009 11:16 am | |
| -Ma refeream cui ii trimiti scrisoarea...pe George nu l-am vazut | |
|
| |
| Subiect: Re: Camera Bufnitelor:Hp: Dum Mar 15, 2009 11:18 am | |
| -I-am trimis o scrisoare celor de acasa mai exact lui Bill ...mi-a spus sa-l anunt daca George dispare mai multe zile | |
|
| |
Marcus Flint Îcepator
Numarul mesajelor : 1 Data de inscriere : 01/04/2009
| Subiect: Re: Camera Bufnitelor:Hp: Mier Apr 01, 2009 1:09 pm | |
| flint intra in camera si zise
auzi uitativa ca sa-u adunat aici toti cercetasii plecati sau va fac ce e mai rau | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Camera Bufnitelor:Hp: | |
| |
|
| |
| Camera Bufnitelor:Hp: | |
|