Cho Chang Administrator
Numarul mesajelor : 127 Localizare : peste tot Joburi/Distractii : mai toate Stare de spirit : ok Data de inscriere : 06/02/2009
| Subiect: ce personaj din hp ti se potriveste Dum Mar 08, 2009 7:43 am | |
| | |
|
Fred Weasley Jucator de Vajhat
Numarul mesajelor : 160 Localizare : Hogwarts Joburi/Distractii : Farsele Stare de spirit : OK Data de inscriere : 17/02/2009
| Subiect: Re: ce personaj din hp ti se potriveste Dum Mar 08, 2009 12:32 pm | |
| Rezultatul meu a fost: "Cel mai bine semeni cu Harry Potter.Esti un erou inascut,meriti sa fii la cercetasi,esti o persoana buna si darnica.Ai multi prieteni si ti-i tii aproape. Ce ciudat mi se pare sa mi se potrivesca Harry ......ca eu la testul de pe www.educat.ro mi-a iesit rezultatul ca seman cu Fred Weasley:)) | |
|
Harry Potter Jucator de Vajhat
Numarul mesajelor : 234 Localizare : acasa,pe scaun... Data de inscriere : 11/02/2009
| Subiect: Re: ce personaj din hp ti se potriveste Dum Mar 08, 2009 12:42 pm | |
| Rezultatul meu a fost: "Cel mai bine semeni cu Harry Potter.Esti un erou inascut,meriti sa fii la cercetasi,esti o persoana buna si darnica.Ai multi prieteni si ti-i tii aproape." Al tau care este? | |
|
Numarul mesajelor : 160 Localizare : Hogwarts Joburi/Distractii : Farsele Stare de spirit : OK Data de inscriere : 17/02/2009
| Subiect: Re: ce personaj din hp ti se potriveste Dum Mar 08, 2009 12:44 pm | |
| Wow Ela ca si mine........iti meriti numele pe forum | |
|
Cho Chang Administrator
Numarul mesajelor : 127 Localizare : peste tot Joburi/Distractii : mai toate Stare de spirit : ok Data de inscriere : 06/02/2009
| Subiect: Re: ce personaj din hp ti se potriveste Dum Mar 08, 2009 1:53 pm | |
| Cel mai bine semeni cu Hermione Granger.Esti o persoana buna la suflet,constiincioasa,careia ii place sa afle cat mai multe informatii. | |
|
| Subiect: Re: ce personaj din hp ti se potriveste Lun Mar 09, 2009 6:54 am | |
| wow Cho trebuia sa fi Hermi:)) | |
|
Cho Chang Administrator
| Subiect: Re: ce personaj din hp ti se potriveste Lun Mar 09, 2009 10:04 am | |
| | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ce personaj din hp ti se potriveste | |
| |
|