| Locul unde se odihneau Harry,Ron,Hermione | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Harry Potter Jucator de Vajhat
Numarul mesajelor : 234 Localizare : acasa,pe scaun... Data de inscriere : 11/02/2009
| Subiect: Locul unde se odihneau Harry,Ron,Hermione Mier Feb 18, 2009 7:11 am | |
| Obosit de calatoria pe care o facuse,Harry se duse sa se culce in tabara pe care o facusera el,Ron si Hermione.Nici nu reusi sa puna capul pe perna,ca Ron intra in camera destul de agitat. -Ce s-a intimplat,Ron?E ceva cu Hermione?intreba Harry nelinistit. | |
|
| |
Albus Dumbledore Elev
Numarul mesajelor : 22 Data de inscriere : 05/03/2009
| Subiect: Re: Locul unde se odihneau Harry,Ron,Hermione Joi Mar 05, 2009 1:46 am | |
| Albus Dumbledore aparu in fata lor. -Buna ziua,Harry!Ce faci? | |
|
| |
Numarul mesajelor : 234 Localizare : acasa,pe scaun... Data de inscriere : 11/02/2009
| Subiect: Re: Locul unde se odihneau Harry,Ron,Hermione Vin Mar 06, 2009 4:11 am | |
| -Domnule profes Dumbledore!striga Harry uimit peste masura de aparitia profesorului.Ce faceti aici?Cum neati gasit?Cum ati ajuns aici?Domnule pofesor!!!striga Harry uitinduse uimit la profesor. | |
|
| |
Albus Dumbledore Elev
| Subiect: Re: Locul unde se odihneau Harry,Ron,Hermione Vin Mar 06, 2009 4:15 am | |
| -Linistestete,Harry!spuse Dumbledore linistit.Am venit sa va ajut.Am aflat ca ti s-a rupt bagheta,nu?Tziam adus una noua.Sper sa te ajute,spuse Dumbledore scotind din pelerina o bagheta magica si i-o inmina lui Harry.Domnisoara Granger tot are nevoie de bagheta ca sa luptati mai usor.La scoala totul e bine,spuse Dumbledore,parca citindu-i gindurile lui Harry.Domnul profesor Plesneala este directorul.A.D u' continua.Ginny,Fred si George au preluat conducerea.Daca vrei,te pot ajuta sa ajungi pina ins scoala,ca sa iti vezi prietenii,dar cred ca va fi foarte periculos.Te poate prinde domnul profesor Plesneala sau insusi Cap-de-Mort. | |
|
| |
| Subiect: Re: Locul unde se odihneau Harry,Ron,Hermione Vin Mar 06, 2009 4:20 am | |
| -Multumesc pentru bagheta,domnule profesor.Da,chiar as vrea sa imi vad prietenii,chiar daca va fi periculos.Dar cum ajungem acolo? | |
|
| |
Albus Dumbledore Elev
| Subiect: Re: Locul unde se odihneau Harry,Ron,Hermione Vin Mar 06, 2009 4:23 am | |
| -Ai uitat ca numai eu pot scoate vraja contra Aparitiei in scoala?dumbledore inchise ochii,se concentra,spuse niste cuvinte si deschise ochii.Repede,Harry,Hermione,Ron!Trebuie sa ajungem repede la Hogwarts.Sa nu apara Cap-de-Mort primul in scoala.Locul va fi pazit de niste vraji de-ale mele.Repede!Grabitiva! | |
|
| |
| Subiect: Re: Locul unde se odihneau Harry,Ron,Hermione Sam Mar 07, 2009 2:06 am | |
| Harry se apuca de roba lui Dumbledore si astepta ca prietenii sai sa i se alature. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Locul unde se odihneau Harry,Ron,Hermione | |
| |
|
| |
| Locul unde se odihneau Harry,Ron,Hermione | |
|