| neclaritati cu privire la rangurile adugate la toti aici puteti posta orice intrebare | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Cho Chang Administrator
Numarul mesajelor : 127 Localizare : peste tot Joburi/Distractii : mai toate Stare de spirit : ok Data de inscriere : 06/02/2009
| Subiect: neclaritati cu privire la rangurile adugate la toti aici puteti posta orice intrebare Lun Feb 16, 2009 1:27 pm | |
| aici puteti posta orice intrebare iar eu sau ginny va vom raspunde | |
|
| |
Harry Potter Jucator de Vajhat
Numarul mesajelor : 234 Localizare : acasa,pe scaun... Data de inscriere : 11/02/2009
| Subiect: Re: neclaritati cu privire la rangurile adugate la toti aici puteti posta orice intrebare Mar Feb 17, 2009 10:59 am | |
| cum pot pune fotografii cind postez.vreau sa imi fac un album si nu stiu cum sa pun fotografii. | |
|
| |
Cho Chang Administrator
Numarul mesajelor : 127 Localizare : peste tot Joburi/Distractii : mai toate Stare de spirit : ok Data de inscriere : 06/02/2009
| Subiect: Re: neclaritati cu privire la rangurile adugate la toti aici puteti posta orice intrebare Mar Feb 17, 2009 11:01 am | |
| exact ca la semnatura ex | |
|
| |
Harry Potter Jucator de Vajhat
Numarul mesajelor : 234 Localizare : acasa,pe scaun... Data de inscriere : 11/02/2009
| Subiect: Re: neclaritati cu privire la rangurile adugate la toti aici puteti posta orice intrebare Mar Feb 17, 2009 11:02 am | |
| | |
|
| |
Fred Weasley Jucator de Vajhat
Numarul mesajelor : 160 Localizare : Hogwarts Joburi/Distractii : Farsele Stare de spirit : OK Data de inscriere : 17/02/2009
| Subiect: Re: neclaritati cu privire la rangurile adugate la toti aici puteti posta orice intrebare Mar Feb 17, 2009 11:09 am | |
| Am o problema cu semnatura , imi apare in meniul profilului la semnatura dar cand postez ceva nu mai apare. Poti te rog sa ma ajuti? | |
|
| |
Ginny Weasley Administrator
Numarul mesajelor : 204 Localizare : Nicaieri, dar peste tot :> Data de inscriere : 05/02/2009
| Subiect: Re: neclaritati cu privire la rangurile adugate la toti aici puteti posta orice intrebare Mar Feb 17, 2009 11:20 am | |
| Ai setat iamginea sa nu apara.Iti modific eu datele din profil.Sa incerci din nou peste 2-3 minute | |
|
| |
Fred Weasley Jucator de Vajhat
Numarul mesajelor : 160 Localizare : Hogwarts Joburi/Distractii : Farsele Stare de spirit : OK Data de inscriere : 17/02/2009
| Subiect: Re: neclaritati cu privire la rangurile adugate la toti aici puteti posta orice intrebare Mar Feb 17, 2009 11:24 am | |
| Acum merge multumesc Ginny , surioara mea mai mica :D | |
|
| |
Ginny Weasley Administrator
Numarul mesajelor : 204 Localizare : Nicaieri, dar peste tot :> Data de inscriere : 05/02/2009
| Subiect: Re: neclaritati cu privire la rangurile adugate la toti aici puteti posta orice intrebare Mar Feb 17, 2009 11:31 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: neclaritati cu privire la rangurile adugate la toti aici puteti posta orice intrebare | |
| |
|
| |
| neclaritati cu privire la rangurile adugate la toti aici puteti posta orice intrebare | |
|