| coridorul de langa turnul cercetasilor | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
hermione_granger Moderator
Numarul mesajelor : 116 Varsta : 29 Localizare : nu stiu`...nu imi mai amintesc...:| Data de inscriere : 05/02/2009
| Subiect: coridorul de langa turnul cercetasilor Dum Feb 15, 2009 7:19 am | |
| -Bun Harry,aici e bine...deci? Ce voiai sa imi spui? | |
|
| |
Harry Potter Jucator de Vajhat
Numarul mesajelor : 234 Localizare : acasa,pe scaun... Data de inscriere : 11/02/2009
| Subiect: Re: coridorul de langa turnul cercetasilor Dum Feb 15, 2009 8:20 am | |
| -Am avut un vis foarte straniu....Se facea ca Cap-de-Mort era pe urmele lui Ollivander,care era impreuna cu Sirius....Visasem acest lucru cu vreo saptamina in urma...Doar acum mi-am amintit ce am visat....Ce pot sa fac?Trebuie neaparat sa-l salvez pe Sirius...Nu stiu ce sa fac...Poate e o capcana de al lui Cap-de-Mort...Tu ce zici? | |
|
| |
Numarul mesajelor : 116 Varsta : 29 Localizare : nu stiu`...nu imi mai amintesc...:| Data de inscriere : 05/02/2009
| Subiect: Re: coridorul de langa turnul cercetasilor Dum Feb 15, 2009 9:24 am | |
| Harry! Ti-am zis!Probabil ca Sti-tu-cine incearca sa te trimita pe o pista falsa! aminteste-ti ca Sirius nu are cum sa iasa din Casa Cumplita. Daca te trimite pe o pista falsa ..ai vrea sa....ii risti viata lui Sirius?Sti ca daca ar afla ca ai probleme ar fi face tot posibilul si ar iesi din casa ca sa te apere.Crezi ca dupa aceea il va tine pe post de bibelou? Plus de asta.....ce ar cauta Ollivander acolo? El face baghete. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 234 Localizare : acasa,pe scaun... Data de inscriere : 11/02/2009
| Subiect: Re: coridorul de langa turnul cercetasilor Dum Feb 15, 2009 9:27 am | |
| -Nici nu mai stiu ce sa cred!M-am saturat de toate astea!M-am saturat ca Cap-de-Mort sa fie pe urmele mele!Vreau sa fiu un copil obisnuit,cu parintii linga mine ca sa ma rasfete!De ce nu poate fi asa?spuse Harry si o lacrima i se scurse pe fata... | |
|
| |
| Subiect: Re: coridorul de langa turnul cercetasilor Dum Feb 15, 2009 9:33 am | |
| Ohh Harry!zise Hermione tresarind la vederea unei lacrimi fine pe obrazul baiatului,si cuprinzandu-l in brate. | |
|
| |
| Subiect: Re: coridorul de langa turnul cercetasilor Dum Feb 15, 2009 9:37 am | |
| -Nu vreau sa existe Cap-de-Mort si totul ce e rau!Din cauza lui mi-au murit parintii!Il urasc din tot sufletul meu!E prea puternic si nu cred ca il voi putea cistiga!M-am saturat de toate astea!M-am saturat! | |
|
| |
| Subiect: Re: coridorul de langa turnul cercetasilor Dum Feb 15, 2009 9:46 am | |
| Ohh...Harry,zise hermione,stiu ca e greu,stiu!Dar mortii nus e pot scula nu ii putem invia...Sti ca eu si Ron v-om fi mereu cu tine,ziseHermione inca tinundu-l intr-o inbratisare calda pe Harry,simtea ca nu voia sa ii mai dea drumul...un sentiment ciudat. | |
|
| |
| Subiect: Re: coridorul de langa turnul cercetasilor Dum Feb 15, 2009 9:47 am | |
| -Va multumesc...Chiar nu as fi stiut ce sa fac fara voi...Ma-ti ajutat foarte mult....raspunse Harry zimbind putin... | |
|
| |
| Subiect: Re: coridorul de langa turnul cercetasilor Dum Feb 15, 2009 9:54 am | |
| Nu ai de ce sa ne multumesti Harry,dar inainte ca ea sa termine fraza auzi zgomote ca niste pasi urcand in sus pe scara.. | |
|
| |
| Subiect: Re: coridorul de langa turnul cercetasilor Dum Feb 15, 2009 9:55 am | |
| -Ce a fost asta?zise Harry putin speriat ca cineva auzise ce vorbeau ei.Nu cumva e Draco? | |
|
| |
| Subiect: Re: coridorul de langa turnul cercetasilor Dum Feb 15, 2009 10:06 am | |
| Hermione se desprinse din imbratisare si sopti: Nu cred...ce ar cauta el in Turnul Cercetasilor? zicand acestea se duse previzibila la capatul scarilor de piatra. Nu mai e nimeni aici,harry!Daca a fost Ron!?!!? | |
|
| |
| Subiect: Re: coridorul de langa turnul cercetasilor Dum Feb 15, 2009 10:08 am | |
| -Hai sa iesim si sa ne uitam mai atent....Poate gasim ceva....E foarte posibil sa fie Ron.... | |
|
| |
Ginny Weasley Administrator
Numarul mesajelor : 204 Localizare : Nicaieri, dar peste tot :> Data de inscriere : 05/02/2009
| Subiect: Re: coridorul de langa turnul cercetasilor Lun Feb 16, 2009 2:45 am | |
| Ginny aparu brusc in spatele lor -Hei..pe cine cautati? | |
|
| |
Ron Weasley Jucator de Vajhat
Numarul mesajelor : 109 Varsta : 29 Localizare : Undevaaa departeeeee8->/. Joburi/Distractii : :-?? Stare de spirit : perfeecta:x Data de inscriere : 07/02/2009
| Subiect: Re: coridorul de langa turnul cercetasilor Lun Feb 16, 2009 3:10 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: coridorul de langa turnul cercetasilor Lun Feb 16, 2009 4:21 am | |
| Harry,uimit peste masura de apariti acelor doi,spuse: -Pai,vorbeam cu Hermione despre A.D. si deodata am auzit niste zgomote si am iesit sa ne uitam ce se intimpla....zise Harry | |
|
| |
Cho Chang Administrator
Numarul mesajelor : 127 Localizare : peste tot Joburi/Distractii : mai toate Stare de spirit : ok Data de inscriere : 06/02/2009
| Subiect: Re: coridorul de langa turnul cercetasilor Lun Feb 16, 2009 7:18 am | |
| - buna ce faceti? ma puteti ajuta va rog am alunecat .....~~~~ :( | |
|
| |
| Subiect: Re: coridorul de langa turnul cercetasilor Lun Feb 16, 2009 9:54 am | |
| Hermione,ca si Harry,tresari la vederea celor doi. D-da...am crezut ca era Draco.Ce faci pe jos Cho?!Si ce cauti Tu in Turnul Cercetasilor? | |
|
| |
Numarul mesajelor : 204 Localizare : Nicaieri, dar peste tot :> Data de inscriere : 05/02/2009
| Subiect: Re: coridorul de langa turnul cercetasilor Lun Feb 16, 2009 11:05 am | |
| -SI...Ce se mai adude Cu A.D.'u? | |
|
| |
| Subiect: Re: coridorul de langa turnul cercetasilor Mier Feb 18, 2009 8:14 am | |
| -La urmatoarea intilnire,ne invatam sa facem un patronus...Te rog,daca poti,ii anuti pe cei din A.D. ca avem azi la orele 18:00 intilnire,ok? | |
|
| |
| Subiect: Re: coridorul de langa turnul cercetasilor Mier Feb 18, 2009 11:18 am | |
| -Bineinteles. Zambi Ginny entuziasmata | |
|
| |
| Subiect: Re: coridorul de langa turnul cercetasilor Vin Feb 27, 2009 3:57 am | |
| Mai vorbim acolo,ginny,ok? | |
|
| |
| Subiect: Re: coridorul de langa turnul cercetasilor Sam Feb 28, 2009 9:07 am | |
| -SUgur.Ginny se roti pe calcaie, parul ei roscat invartindu-se pe langa ea | |
|
| |
| Subiect: Re: coridorul de langa turnul cercetasilor Dum Mar 01, 2009 12:27 am | |
| Hermione,n intilnim in Camera Necesitatii,ok? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: coridorul de langa turnul cercetasilor | |
| |
|
| |
| coridorul de langa turnul cercetasilor | |
|