| Ora de ierbologie | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Ron Weasley Jucator de Vajhat
Numarul mesajelor : 109 Varsta : 29 Localizare : Undevaaa departeeeee8->/. Joburi/Distractii : :-?? Stare de spirit : perfeecta:x Data de inscriere : 07/02/2009
| Subiect: Ora de ierbologie Lun Feb 09, 2009 1:56 am | |
| Ron se afla la ora de Ierbologie incercand sa faca dintr`o samanta o planta carnivora. :!: | |
|
| |
hermione_granger Moderator
Numarul mesajelor : 116 Varsta : 29 Localizare : nu stiu`...nu imi mai amintesc...:| Data de inscriere : 05/02/2009
| Subiect: Re: Ora de ierbologie Lun Feb 09, 2009 1:52 pm | |
| -Ohh Ron!!!se auzi vocea exasperata a Hermionei.Trebuie sa adaugi baligar de dragon si aripi de zane,doamna profesoara Lastar a repetat asta de 2 ori pana acum!Unde iti stai mintea? :shock: | |
|
| |
Cho Chang Administrator
Numarul mesajelor : 127 Localizare : peste tot Joburi/Distractii : mai toate Stare de spirit : ok Data de inscriere : 06/02/2009
| Subiect: Re: Ora de ierbologie Mar Feb 10, 2009 1:33 am | |
| -ron ai grija sa pui cat se cere din fiecare ca daka pui prea mult planta va fii foarte mare si te va papa si ar fi pakat.... :D !!! -dak vrei iti imprumut manualul meu de ierbologie.....
Ultima editare efectuata de catre Cho Chang in Mar Feb 10, 2009 11:24 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Numarul mesajelor : 109 Varsta : 29 Localizare : Undevaaa departeeeee8->/. Joburi/Distractii : :-?? Stare de spirit : perfeecta:x Data de inscriere : 07/02/2009
| Subiect: Re: Ora de ierbologie Mar Feb 10, 2009 2:39 am | |
| Ron tresari uimit cand o vazut pe Hermione. -Multumesc,esti chiar draguta!spuse Ron putin iritat de faptul ca Hermione iar isi arata infinita inteligenta. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 116 Varsta : 29 Localizare : nu stiu`...nu imi mai amintesc...:| Data de inscriere : 05/02/2009
| Subiect: Re: Ora de ierbologie Mar Feb 10, 2009 12:47 pm | |
| Ron...voiam sa vorbesc cu tine despre ceva anume..(Hermione arunca o vraja ca nimeni sa nu ii poate auzi)...voiam sa te intreb...l.ai vazut pe harry? :?: | |
|
| |
| Subiect: Re: Ora de ierbologie Vin Feb 13, 2009 12:38 am | |
| Ron era speriat.Si Hermione in cauta pe Harry! -NU nu l`am vazut!Oare pe unde hoinareste? | |
|
| |
| Subiect: Re: Ora de ierbologie Sam Feb 14, 2009 10:10 am | |
| Nu stiu,dr ar face bine sa apara cat mai repede!Lipseste de la ore iar asta nu e bine! | |
|
| |
Harry Potter Jucator de Vajhat
Numarul mesajelor : 234 Localizare : acasa,pe scaun... Data de inscriere : 11/02/2009
| Subiect: Re: Ora de ierbologie Dum Feb 15, 2009 1:14 am | |
| Deodata,Harry aparu in spatele Hermionei,si spuse grav: -Cred ca e ceva cu Draco,pt. ca de cite ori ne.am intilnit pe coridoare nu m.ia spus nimic... | |
|
| |
| Subiect: Re: Ora de ierbologie Dum Feb 15, 2009 7:21 am | |
| Harry! M-ai speriat!Da,....hm... nu stiu dar mie mi se pare ca se comporta ..normal ...pentru el.Adica e la fel de rautacios ca de obicei,nu,Ron? | |
|
| |
Numarul mesajelor : 234 Localizare : acasa,pe scaun... Data de inscriere : 11/02/2009
| Subiect: Re: Ora de ierbologie Dum Feb 15, 2009 8:47 am | |
| -De fiecare data cind ma intilneam cu el se uita un pic la mine apoi mergea mai departe...Nu stiu ce sa zic... | |
|
| |
| Subiect: Re: Ora de ierbologie Dum Feb 15, 2009 9:06 am | |
| Pai...mie mi s.a parut destul de normal...saunu.Adica s-a luat putin la harta cu noi....dar e mult prpea ingaduitor,de obicei se manifesta mai razbunator....iar Ron!Nu stiu ce e cu el zau....e....mai rau decat o fata!Adica...merge la biblioteca,nu ii sare ina jtor lui Ginny si imi spune ca "parul meu arata minunat" dupa care se inroseste! Ce are?
Ultima editare efectuata de catre hermione_granger in Dum Feb 15, 2009 9:09 am, editata de 1 ori | |
|
| |
| Subiect: Re: Ora de ierbologie Dum Feb 15, 2009 9:08 am | |
| -Pai,nustiu.....Azi dimineata,pe cind tu plecai spre ora de Aritmantie,Ron s-a purtat normal...L-am intrebat ce ora aveam atunci si mi-a raspuns....Nustiu ce e cu el...Poate ti se pare tie...Poate te place... | |
|
| |
| Subiect: Re: Ora de ierbologie Dum Feb 15, 2009 9:11 am | |
| O doamne...Harry chiar crezi?! Dar nu sepoate! Mereu ma tachina! Poate i.a pus cineva o potiune de dragoste in in mancare sau in bautura! Da....asta trebuie sa fie... | |
|
| |
| Subiect: Re: Ora de ierbologie Dum Feb 15, 2009 9:12 am | |
| -Pai,cine ar putea fi???Poate George sau Fred....zise Harry zimbind | |
|
| |
| Subiect: Re: Ora de ierbologie Dum Feb 15, 2009 9:28 am | |
| Si de ce eu? Sa sti ca nu e deloc amuzant,sopti Hermione suparata.Daca Ron e vrajit trebuie sa facem o potiune ca sa isi revina! Ora se termina.Hermione isi indesa cartle in geanta. Vino Harry!zise ea si il apuca de mana.Stiu exact unde trebuie sa mergem! | |
|
| |
| Subiect: Re: Ora de ierbologie Dum Feb 15, 2009 9:29 am | |
| Harry o urma fara sa stie unde merg. | |
|
| |
Fred Weasley Jucator de Vajhat
Numarul mesajelor : 160 Localizare : Hogwarts Joburi/Distractii : Farsele Stare de spirit : OK Data de inscriere : 17/02/2009
| Subiect: Re: Ora de ierbologie Mar Feb 17, 2009 3:52 am | |
| Fred trecu pe acolo in fuga si se lovi de Hermione Ron si Harry. Picand toti cu o bufnitura puternica. "Astia nu vad pe unde merg?" se gandi Fred putin enervat -Hei unde va grabiti asa? zise Fred putin nervos | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ora de ierbologie | |
| |
|
| |
| Ora de ierbologie | |
|