| Inscrieri Personaje | |
|
+7Ron Weasley hermione_granger Cho Chang Draco Malfoy Fleur Delacour Luna Lovegood Ginny Weasley 11 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Ginny Weasley Administrator
Numarul mesajelor : 204 Localizare : Nicaieri, dar peste tot :> Data de inscriere : 05/02/2009
| Subiect: Inscrieri Personaje Joi Feb 05, 2009 1:33 pm | |
| Pentru isncrieri completati urmatoarea fisa: Nume: Prenume: Casa: Statutul sangelui:(pur,mal,semi-pur) Despre el/ea: Poza: Fisa mea: Nume:Weasley Prenume:Ginny Casa:Cercetasi Statutul sangelui:(pur,mal,semi-pur):Sânge pur Despre el/ea:este fiica lui Molly şi Arthur Weasley, având alţi şase fraţi (Bill, Charlie, Percy, Fred, George şi Ron) Poza: | |
|
| |
Luna Lovegood Elev
Numarul mesajelor : 20 Data de inscriere : 05/02/2009
| Subiect: Re: Inscrieri Personaje Vin Feb 06, 2009 3:59 am | |
| Nume:Lovegood Prenume:Luna Casa:Ochilor-de-Soim Statutul sangelui:(pur,mal,semi-pur):pur Despre ea: Luna Lovegood este o fata blonda, cu ochi albastri, care toti o cred cam nebuna din casa Ochilor-de-Soim. Luna e de varsta lui Ginny Weasley si o apropiata prietena a ei, insa de la alta casa. Harry a intalnit-o prima data in Expresul de Hogwarts intr-un vagon in care se mai afla si Neville Poponeata si Ginny. Citeste intruna revista Zeflemistul fiindca (crede ea) are informatii importante despre Cornelius Fudge, Ministrul Magiei. Tatal ei, Xenophilius Lovegood, a publicat un articol despre Harry in Zeflemistul (acolo lucra el) si cum a inviat Cap-de-Mort, trimitandu-le gratuit primele reviste publicate. Poza: | |
|
| |
Fleur Delacour Îcepator
Numarul mesajelor : 3 Data de inscriere : 06/02/2009
| Subiect: Re: Inscrieri Personaje Vin Feb 06, 2009 4:14 am | |
| Nume:Delacour Prenume:Fleur Casa:- Statutul sangelui:(pur,mal,semi-pur):pur Despre el/ea:- Poza: | |
|
| |
Draco Malfoy Elev
Numarul mesajelor : 36 Varsta : 32 Localizare : Black magic world Data de inscriere : 06/02/2009
| Subiect: Re: Inscrieri Personaje Vin Feb 06, 2009 4:46 am | |
| Nume:Malfoy Prenume:Draco Casa: viperinilor Statutul sangelui:(pur,mal,semi-pur) e pur [macar atata stiu] Despre el/ea:Draco Reacredinţă este un personaj fictiv din seria Harry Potter a romancierei J.K. Rowling. Este un student viperin în acelaşi an cu Harry Potter, şi apare cel mai frecvent dintre toţi studenţii casei sale. Este însoţit de obicei de cei doi prieteni ai săi de o inteligenţă redusă, Vincent Crabbe şi Gregory Goyle. Este singurul copil al lui Lucius şi al Narcissei Reacredinţă. În ecranizările cărţilor este interpretat de actorul Tom Felton. Descriere Draco este un băiat blond, cu ochi verzi şi reci. Draco Reacredinţă este duşmanul de moarte al lui Harry. Face parte din Casa Viperinilor, iar tatăl lui, care lucrează la Ministerul Magiei, a fost unul dintre adepţii lui Cap-de-Mort. Cu orice nu îi place la Hogwarts, Draco i-a legătura cu tatăl său, Lucius Reacredinţă şi acesta îi spune ministrului. Este un lăudăros care ar face orice numai ca Dumbledore şi Harry Potter să fie îndepărtaţi. Nu este silitor la ore, însă, la orele de poţiuni este favorizat de profesorul lui preferat, Severus Plesneală. De multe ori, prin lauda lui, a suportat multe pedepse şi s-a dovedit că numai gura e de el. Este însoţit tot timpul de gorilele lui, Crabe şi Goyle. Oricine încearcă să-l atingă, se alege cu rupturi de oase. Poza: | |
|
| |
Cho Chang Administrator
Numarul mesajelor : 127 Localizare : peste tot Joburi/Distractii : mai toate Stare de spirit : ok Data de inscriere : 06/02/2009
| Subiect: fisa mea Vin Feb 06, 2009 12:00 pm | |
| Nume:chang Prenume:cho Casa:ochi de soimi Statutul sangelui:(pur,mal,semi-pur):Sânge pur Despre el/ea:Anul nasterii: 1979 Matura: Comet 260 Patronus: lebada poza: | |
|
| |
hermione_granger Moderator
Numarul mesajelor : 116 Varsta : 29 Localizare : nu stiu`...nu imi mai amintesc...:| Data de inscriere : 05/02/2009
| Subiect: Re: Inscrieri Personaje Vin Feb 06, 2009 12:35 pm | |
| Nume:Granger Prenume:Hermione Jean Casa:Cercetasi Statutul sangelui:(pur,mal,semi-pur):mal.. Despre el/ea:Are parinti Incuiati.Este o vrajitoare doarte isteata fiind cea mai buna din an.Cei mai buni prieteni ai ei sunt Ron si Harry. Se intalege foarte bine si cu Ginny si Luna.A fost facuta Perfecta alaturi de Ron. Poza: | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Inscrieri Personaje Vin Feb 06, 2009 2:30 pm | |
| Nume:Tonks Prenume:Nymphadora Casa: - Statutul sangelui(pur,mal,semi-pur): sange pur Despre el/ea:E amuzanta si se poate metamorfoza dupa bunul ei plac ( din nastere s.a nascut cu acest har) e amuzanta si plina de viata.Mama ei este sora si Bellatrix si Narcissa Reacredinta.Este indragostita de Remus Lupin Poza: |
|
| |
Ron Weasley Jucator de Vajhat
Numarul mesajelor : 109 Varsta : 29 Localizare : Undevaaa departeeeee8->/. Joburi/Distractii : :-?? Stare de spirit : perfeecta:x Data de inscriere : 07/02/2009
| Subiect: Re: Inscrieri Personaje Vin Feb 13, 2009 12:32 am | |
| Nume:Weasley Prenume:Ron Casa:Cercetasi Statutul sangelui:pur Despre el/ea: Ron Weasley este unul dintre personajele principale, împreună cu Harry Potter şi Hermione Granger. Ron provine dintr-o familie cu sânge pur de vrăjitori nu prea înstăriţi şi face parte din Casa Cercetaşilor (Gryffindors). Deşi este uneori este ironic şi amuzant, este foarte loial prietenilor săi. Poza: | |
|
| |
Harry Potter Jucator de Vajhat
Numarul mesajelor : 234 Localizare : acasa,pe scaun... Data de inscriere : 11/02/2009
| Subiect: Re: Inscrieri Personaje Dum Feb 15, 2009 4:07 am | |
| Nume:Potter Prenume:Harry Casa:Cercetasi Despre el:Deci,Harry este o pesoana foarte prietenoasa si este gata sa isi dea si viata pentru ptietenii sai.Are ochii verzi(lily potter,tot are ochi verzi),parul negru este mereu ciufulit,are o cicatrice in forma de fulger pe frunte.Dusmanul sau este Cap-De-Mort.Cei mai buni pritenii ai sai sunt Ron si Hermione.Parintii sai sunt Lily si James Potter.Harry nu are frati si surori.Este in casa Cercetasilor.Nu il poate suferi pe Draco Reacredinta... | |
|
| |
Fred Weasley Jucator de Vajhat
Numarul mesajelor : 160 Localizare : Hogwarts Joburi/Distractii : Farsele Stare de spirit : OK Data de inscriere : 17/02/2009
| Subiect: Re: Inscrieri Personaje Mar Feb 17, 2009 3:19 am | |
| Nume:Weasley Prenume:Fred Casa:Cercetasi Statutul sangelui:Sânge pur Despre el/ea:Este fiul lui Molly şi Arthur Weasley si fratele geaman al lui George. Mai are si o sora pe nume Ginny si 4 frati pe nume Bill, Charlie, Percy si Ron. | |
|
| |
George Weasley Îcepator
Numarul mesajelor : 17 Data de inscriere : 01/03/2009
| Subiect: Re: Inscrieri Personaje Dum Mar 01, 2009 9:39 am | |
| Nume:Weasley Prenume:george Casa:Cercetasi Statutul sangelui:Sânge pur Despre el/ea:Este fiul lui Molly şi Arthur Weasley si fratele geaman al lui fred. Mai are si o sora pe nume Ginny si 4 frati pe nume Bill, Charlie, Percy si Ron.[mai chipes ca fred chiar dak suntem gemeni] poza | |
|
| |
Albus Dumbledore Elev
Numarul mesajelor : 22 Data de inscriere : 05/03/2009
| Subiect: Re: Inscrieri Personaje Joi Mar 05, 2009 1:22 am | |
| Nume,prenume:Albus Dumbledore Casa:Cercetasi Statutul singelui:pur Descriere:Albus Dumbledore este directorul Scolii Hogwarts,scoala de Magie,Farmece,si Vrajitorii.Barba lui straluceste la fel ca si paharele de cristal.Are niste ochelari in forma de semiluna pe care ii poarta zi si noapte.Il uraste pe Cap-de-Mort si vrea sa il ajute pe Harry sa il omoare(pe Cap-de-Mort).Harry este ca un fiu pentru Albus Dumbledore.Dumbledore este o persoana minunata. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Inscrieri Personaje | |
| |
|
| |
| Inscrieri Personaje | |
|