World of Harry Potter
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

World of Harry Potter

Ne-am mutat pe: http://hp-magicworld.nice-board.net

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Inscrieri Personaje

In jos 
+7
Ron Weasley
hermione_granger
Cho Chang
Draco Malfoy
Fleur Delacour
Luna Lovegood
Ginny Weasley
11 participanți
AutorMesaj
Ginny Weasley
Administrator
Ginny Weasley

feminin
Numarul mesajelor : 204
Localizare : Nicaieri, dar peste tot :>
Data de inscriere : 05/02/2009

Inscrieri Personaje Empty
MesajSubiect: Inscrieri Personaje   Inscrieri Personaje EmptyJoi Feb 05, 2009 1:33 pm

Pentru isncrieri completati urmatoarea fisa:
Nume:
Prenume:
Casa:
Statutul sangelui:(pur,mal,semi-pur)
Despre el/ea:
Poza:

Fisa mea:

Nume:Weasley
Prenume:Ginny
Casa:Cercetasi
Statutul sangelui:(pur,mal,semi-pur):Sânge pur
Despre el/ea:este fiica lui Molly şi Arthur Weasley, având alţi şase fraţi (Bill, Charlie, Percy, Fred, George şi Ron)
Poza:Inscrieri Personaje 2s6lc
Sus In jos
http://hpfan.all-up.com
Luna Lovegood
Elev
Luna Lovegood

Numarul mesajelor : 20

MesajSubiect: Re: Inscrieri Personaje   Inscrieri Personaje EmptyVin Feb 06, 2009 3:59 am

Nume:Lovegood
Prenume:Luna
Casa:Ochilor-de-Soim
Statutul sangelui:(pur,mal,semi-pur):pur
Despre ea: Luna Lovegood este o fata blonda, cu ochi albastri, care toti o cred cam nebuna din casa Ochilor-de-Soim. Luna e de varsta lui Ginny Weasley si o apropiata prietena a ei, insa de la alta casa. Harry a intalnit-o prima data in Expresul de Hogwarts intr-un vagon in care se mai afla si Neville Poponeata si Ginny. Citeste intruna revista Zeflemistul fiindca (crede ea) are informatii importante despre Cornelius Fudge, Ministrul Magiei. Tatal ei, Xenophilius Lovegood, a publicat un articol despre Harry in Zeflemistul (acolo lucra el) si cum a inviat Cap-de-Mort, trimitandu-le gratuit primele reviste publicate.
Poza:
Inscrieri Personaje _41286732_luna_evanna_big
Sus In jos
Fleur Delacour
Îcepator
Fleur Delacour

Numarul mesajelor : 3
Data de inscriere : 06/02/2009

MesajSubiect: Re: Inscrieri Personaje   Inscrieri Personaje EmptyVin Feb 06, 2009 4:14 am

Nume:Delacour
Prenume:Fleur
Casa:-
Statutul sangelui:(pur,mal,semi-pur):pur
Despre el/ea:-
Poza:
Inscrieri Personaje Fleur_Delacour
Sus In jos
Draco Malfoy
Elev
Draco Malfoy

Numarul mesajelor : 36
Varsta : 32
Localizare : Black magic world

MesajSubiect: Re: Inscrieri Personaje   Inscrieri Personaje EmptyVin Feb 06, 2009 4:46 am

Nume:Malfoy
Prenume:Draco
Casa: viperinilor
Statutul sangelui:(pur,mal,semi-pur) e pur [macar atata stiu]
Despre el/ea:Draco Reacredinţă este un personaj fictiv din seria Harry Potter a romancierei J.K. Rowling. Este un student viperin în acelaşi an cu Harry Potter, şi apare cel mai frecvent dintre toţi studenţii casei sale. Este însoţit de obicei de cei doi prieteni ai săi de o inteligenţă redusă, Vincent Crabbe şi Gregory Goyle. Este singurul copil al lui Lucius şi al Narcissei Reacredinţă. În ecranizările cărţilor este interpretat de actorul Tom Felton.

Descriere

Draco este un băiat blond, cu ochi verzi şi reci. Draco Reacredinţă este duşmanul de moarte al lui Harry. Face parte din Casa Viperinilor, iar tatăl lui, care lucrează la Ministerul Magiei, a fost unul dintre adepţii lui Cap-de-Mort. Cu orice nu îi place la Hogwarts, Draco i-a legătura cu tatăl său, Lucius Reacredinţă şi acesta îi spune ministrului. Este un lăudăros care ar face orice numai ca Dumbledore şi Harry Potter să fie îndepărtaţi. Nu este silitor la ore, însă, la orele de poţiuni este favorizat de profesorul lui preferat, Severus Plesneală. De multe ori, prin lauda lui, a suportat multe pedepse şi s-a dovedit că numai gura e de el. Este însoţit tot timpul de gorilele lui, Crabe şi Goyle. Oricine încearcă să-l atingă, se alege cu rupturi de oase.
Poza:Inscrieri Personaje Dracoicon
Sus In jos
Cho Chang
Administrator
Cho Chang

feminin
Numarul mesajelor : 127
Localizare : peste tot
Joburi/Distractii : mai toate
Stare de spirit : ok

MesajSubiect: fisa mea   Inscrieri Personaje EmptyVin Feb 06, 2009 12:00 pm

⭐ Nume:chang
Prenume:cho
Casa:ochi de soimi
Statutul sangelui:(pur,mal,semi-pur):Sânge pur
Despre el/ea:Anul nasterii: 1979 Matura: Comet 260 Patronus: lebada
poza:Inscrieri Personaje ChoChang
Sus In jos
hermione_granger
Moderator
hermione_granger

feminin
Numarul mesajelor : 116
Varsta : 29
Localizare : nu stiu`...nu imi mai amintesc...:|

MesajSubiect: Re: Inscrieri Personaje   Inscrieri Personaje EmptyVin Feb 06, 2009 12:35 pm

Nume:Granger
Prenume:Hermione Jean
Statutul sangelui:(pur,mal,semi-pur):mal..
Despre el/ea:Are parinti Incuiati.Este o vrajitoare doarte isteata fiind cea mai buna din an.Cei mai buni prieteni ai ei sunt Ron si Harry. Se intalege foarte bine si cu Ginny si Luna.A fost facuta Perfecta alaturi de Ron.
Poza:Inscrieri Personaje Hu5dtx
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Inscrieri Personaje   Inscrieri Personaje EmptyVin Feb 06, 2009 2:30 pm

Nume:Tonks
Prenume:Nymphadora
Casa: -
Statutul sangelui(pur,mal,semi-pur): sange pur
Despre el/ea:E amuzanta si se poate metamorfoza dupa bunul ei plac ( din nastere s.a nascut cu acest har) e amuzanta si plina de viata.Mama ei este sora si Bellatrix si Narcissa Reacredinta.Este indragostita de Remus Lupin
Poza:Inscrieri Personaje 22744928
Sus In jos
Ron Weasley
Jucator de Vajhat
Ron Weasley

feminin
Numarul mesajelor : 109
Varsta : 29
Localizare : Undevaaa departeeeee8->/.
Joburi/Distractii : :-??
Stare de spirit : perfeecta:x
Data de inscriere : 07/02/2009

MesajSubiect: Re: Inscrieri Personaje   Inscrieri Personaje EmptyVin Feb 13, 2009 12:32 am

Prenume:Ron
Statutul sangelui:pur
Despre el/ea: Ron Weasley este unul dintre personajele principale, împreună cu Harry Potter şi Hermione Granger. Ron provine dintr-o familie cu sânge pur de vrăjitori nu prea înstăriţi şi face parte din Casa Cercetaşilor (Gryffindors). Deşi este uneori este ironic şi amuzant, este foarte loial prietenilor săi.
Poza:Inscrieri Personaje 200bfj7
Sus In jos
Harry Potter
Jucator de Vajhat
Harry Potter

feminin
Numarul mesajelor : 234
Localizare : acasa,pe scaun...
Data de inscriere : 11/02/2009

MesajSubiect: Re: Inscrieri Personaje   Inscrieri Personaje EmptyDum Feb 15, 2009 4:07 am

Nume:Potter
Prenume:Harry
Despre el:Deci,Harry este o pesoana foarte prietenoasa si este gata sa isi dea si viata pentru ptietenii sai.Are ochii verzi(lily potter,tot are ochi verzi),parul negru este mereu ciufulit,are o cicatrice in forma de fulger pe frunte.Dusmanul sau este Cap-De-Mort.Cei mai buni pritenii ai sai sunt Ron si Hermione.Parintii sai sunt Lily si James Potter.Harry nu are frati si surori.Este in casa Cercetasilor.Nu il poate suferi pe Draco Reacredinta...
Sus In jos
http://www.clopotel.ro
Fred Weasley
Jucator de Vajhat
Fred Weasley

masculin
Numarul mesajelor : 160
Localizare : Hogwarts
Joburi/Distractii : Farsele
Stare de spirit : OK
Data de inscriere : 17/02/2009

MesajSubiect: Re: Inscrieri Personaje   Inscrieri Personaje EmptyMar Feb 17, 2009 3:19 am

Prenume:Fred
Statutul sangelui:Sânge pur
Despre el/ea:Este fiul lui Molly şi Arthur Weasley si fratele geaman al lui George. Mai are si o sora pe nume Ginny si 4 frati pe nume Bill, Charlie, Percy si Ron.
Inscrieri Personaje Twins-gf
Inscrieri Personaje Fred_Weasley_HBP
Sus In jos
http://www.educat.ro
George Weasley
Îcepator
George Weasley

masculin
Numarul mesajelor : 17
Data de inscriere : 01/03/2009

MesajSubiect: Re: Inscrieri Personaje   Inscrieri Personaje EmptyDum Mar 01, 2009 9:39 am

Prenume:george
Statutul sangelui:Sânge pur
Despre el/ea:Este fiul lui Molly şi Arthur Weasley si fratele geaman al lui fred. Mai are si o sora pe nume Ginny si 4 frati pe nume Bill, Charlie, Percy si Ron.[mai chipes ca fred chiar dak suntem gemeni]
poza
Inscrieri Personaje OliverJames
Sus In jos
Albus Dumbledore
Elev
Albus Dumbledore

feminin
Numarul mesajelor : 22
Data de inscriere : 05/03/2009

MesajSubiect: Re: Inscrieri Personaje   Inscrieri Personaje EmptyJoi Mar 05, 2009 1:22 am

Nume,prenume:Albus Dumbledore
Statutul singelui:pur
Descriere:Albus Dumbledore este directorul Scolii Hogwarts,scoala de Magie,Farmece,si Vrajitorii.Barba lui straluceste la fel ca si paharele de cristal.Are niste ochelari in forma de semiluna pe care ii poarta zi si noapte.Il uraste pe Cap-de-Mort si vrea sa il ajute pe Harry sa il omoare(pe Cap-de-Mort).Harry este ca un fiu pentru Albus Dumbledore.Dumbledore este o persoana minunata.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Inscrieri Personaje   Inscrieri Personaje Empty

Sus In jos

Inscrieri Personaje
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
World of Harry Potter :: Wellcome at Hogwarts :: Inscrieri-
Mergi direct la: