Ron Weasley Jucator de Vajhat
Numarul mesajelor : 109 Varsta : 29 Localizare : Undevaaa departeeeee8->/. Joburi/Distractii : :-?? Stare de spirit : perfeecta:x Data de inscriere : 07/02/2009
| Subiect: Re: hermion`s room Dum Mar 15, 2009 6:53 am | |
| -Aaaaaa!!Buna Harry,spuse Ron speriat.Lui Hermione ii este teama de ora de ierbologie,stii nu prea a priceput.Si in plus este doar o imbratisare prieteneasca,nu ai de ce sa`ti faci griji. | |
|
hermione_granger Moderator
Numarul mesajelor : 116 Varsta : 29 Localizare : nu stiu`...nu imi mai amintesc...:| Data de inscriere : 05/02/2009
| Subiect: Re: hermion`s room Dum Mar 15, 2009 7:58 am | |
| Hermione sari imediat din bratele lui Ron si in cateva secunde era in picioare. -Harry trebuie sa caut o carte de ierbologie,zise ea cat se poate de natura,il intrebasem pe Ron daca ma poate ajuta dar acum ca sunteti amandoii aici e mai bine ma puteti ajuta haideti | |
|
Ron Weasley Jucator de Vajhat
Numarul mesajelor : 109 Varsta : 29 Localizare : Undevaaa departeeeee8->/. Joburi/Distractii : :-?? Stare de spirit : perfeecta:x Data de inscriere : 07/02/2009
| Subiect: Re: hermion`s room Dum Mar 15, 2009 8:09 am | |
| -D-ddd-DA!spuse Ron balbait,in timp ce ii cauta mana lui Hermione.SA mergem la biblioteca. | |
|
Harry Potter Jucator de Vajhat
Numarul mesajelor : 234 Localizare : acasa,pe scaun... Data de inscriere : 11/02/2009
| Subiect: Re: hermion`s room Dum Mar 15, 2009 9:36 am | |
| -Stati,striga Harry dupa ei.Stati!Stiu ca nu iti trebuie nici un manual de ierbologie,Hermione!Linistiti-va!Miam dat seama ce ste intre voi si as vrea sa va vorbesc,spuse Harry zimbind.Stiu ca va iubiti,stiu ca va placeti si din aceasta cauza as vrea sa va rog ceva:nu mai continuati sa luptati impreuna cu mine pentru ca niciodata nu o sa gasiti asa fericirea.Va veti certa tot mai mult.Va rog mult.Lasatima pe mine sa duc la bun sfirsit aceasta lupta.Va vreau doar binele.Nu vreau sa suferiti.Vreau sa traiti fericiti toata viata.Nu vreau sa va faceti griji pentru mine.Chiar daca imi va fi mereu dor de voi,voi sti ca sunt bine si sunteti fericiti. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: hermion`s room | |
| |
|